SERVICES

RECORD zet zich in om voor elke situatie de gepaste oplossing te vinden.

Enkele van de meest gebruikte diensten van RECORD zijn de volgende:

 

    RECORD PRIORITY

Record priorityEen formule waar u niet buiten kunt als u wilt dat uw omslagen en pakjes onmiddellijk geleverd worden.

Een snelle en veilige oplossing om in België of in het buitenland een envelop, pakje of meerdere paletten te leveren. In functie van de behoeften van de klant staan onze motoren, wagens, stationwagens of bestelwagens klaar om uw pakjes onmiddellijk in te laden en hen zo snel mogelijk naar hun bestemmeling te brengen.

    RECORD BUSINESS

recordexpress
LEVERING NEXT DAY D+1

Om dit te verzekeren verzenden RECORD en zijn geselecteerde onderaannemers de omslagen en pakjes dankzij hun waaier aan wagens, stationwagens, bestelwagens of vliegtuigen, ongeacht het aantal pakjes en de afmetingen.

STANDAARD LEVERING

Deze formule is zeer geschikt voor minder dringende leveringen, voor alle verzendingen overal ter wereld. services table

    RECORD OPLOSSINGEN

 

De RECORD OPLOSSINGEN beantwoorden op een betrouwbare en efficiënte manier aan de nieuwe uitdagingen waar de bedrijven mee te maken krijgen die veel willen leveren, in heel Europa en meestal op regelmatige basis.

 

A/ RONDDELINGEN

Que ce soit pour une action exceptionnelle (comme la distribution de cadeaux de fin d’année) ou des circuits de distribution habituels, RECORD propose un accompagnement personnalisé
A cet effet, divers routings sont organisés par chauffeur, en fonction du nombre de points de livraison envisagés.

 

connect

ER ZIJN TWEE SOORTEN RONDDELINGEN MOGELIJK:

 

VASTE RONDDELING
Dit is een vaste ronde waar dezelfde chauffeurs op bepaalde dagen en uren iets ophalen en leveren.

GERICHTE RONDDELING
Deze ronddeling is uiterst geschikt voor een promotionele actie, zoals het verdelen van eindejaarscadeautjes of een ander gericht evenement. RECORD berekent de meest efficiënte route per chauffeur in functie van het aantal leverpunten en de betrokken geografische zone.

 

B/ TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN VOERTUIG

Nu kan een onderneming gedurende een bepaalde tijd ook gebruik maken van een voertuig met chauffeur .  In functie van de behoeften van de klant stelt RECORD hen een wagen of bestelwagen ter beschikking, of dat nu voor een dag, een maand of langer is.

 

C/ . E-COMMERCE EN GROTEHOEVEELHEDEN

E-COMMERCE

 

L’envoi de grandes quantités de colis en artikels zorgt regelmatig voor problemen bij bedrijven die een betrouwbare en ervaren partner zoeken om hen te begeleiden bij hun grootschalige verzendingen. Het maakt niet uit of die verzending regelmatig of eenmalig is.Dat is onder meer het geval voor de dienstverleners die de e-commerce gebruiken.

 

RECORD heeft tools en vaardigheden ontwikkeld die de fase verzending en logistiek voor die ondernemingen gemakkelijker maakt. Dan hebben we het onder meer over de herfacturering, het afdrukken van facturen, het beheren van stocks, het online opvolgen van verzendingen, enz.

 

 

 

Tijdens de verzendingen zal RECORD de beste diensten aan zijn klanten aanbieden door voor te stellen om ofwel zijn eigen teams ofwel de beste logistieke dienstverlener voor het beoogde doel in te schakelen. Tijdens het hele verloop verbindt RECORD zich ertoe om de opvolging van de levering te controleren en de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen.

Zo krijgt de klant niet alleen de garantie dat de dienstverlening vlekkeloos zal zijn, maar ook de prijs en de opvolging die aan de basis liggen van de reputatie die RECORD nu al meer dan 18 jaar geniet.

RECORD ontwikkelt innovatieve diensten om zich zo elke dag steeds meer aan te kunnen passen aan haar klanten en hun behoeften. Haar creativiteit, sa flexibiliteit en professionaliteit sluiten zich aan bij de specifieke en logistieke behoeften van elke onderneming, waardoor ze zich beter aan hun andere taken kunnen wijden.