OVER ONS

Tot uw dienst voor bijna 20 jaar.

 

recordexpress

In 1993 werd het bedrijf RECORD opgericht met als hoofdactiviteit de express levering van pakken en documenten in Brussel dankzij een vloot van motos. Het concept bleek snel succesvol en vandaag nog doorkruist De Schildpad, de mascotte van het bedrijf, het Belgisch en internationaal wegennetwerk.

Wat is bezorgingstransport?

 

RECORD breidde al snel zijn expertise uit en werd een onmisbare partner op het gebied van express zendingen en distributierondes.

 

Daniel Renous neemt het bedrijf over in 2009. Hij streeft naar continuïteit en zorgt tezelfdertijd voor de nodige innovatieve en dynamische toets.

 

Daniel Renous

« RECORD is een essentiële partner geworden voor het vervoeren van goederen en producten en dat gebeurt niet zomaar. Dit vergt belangrijke logistieke middelen, menselijke inzet, stiptheid bij elke opdracht, een enorme flexibiliteit en klantgerichtheid. Een tiental medewerkers en meer dan 40 chauffeurs zetten zich dagelijks 100% in om kwaliteit te leveren.

 

Blijven investeren in innoverende technologische oplossingen is de boodschap in deze sector. Daarom hebben we My RECORD gelanceerd, ons gebruiksvriendelijk en doeltreffend internet platform wat u toelaat online zendingen te bestellen, op te volgen en de facturatie ervan te beheren.

 

Depuis peu, de nouvelles offres commerciales et de nouveaux produits et services sont venus étoffer la gamme de services de RECORD qui s’est entre autres outillé pour offrir la globalité des appuis logistiques nécessaires aux sociétés travaillant notamment dans l’ e-commerce.

 

Sindskort heeft RECORD zijn offerte uitgebreid met specifieke oplossingen voor e-commerce activiteiten. Ook kan u nu terecht bij RECORD voor het outsourcen van elke deelactiviteit van uw logistieke- en distributieprocessen en dit zowel in België als in het buitenland. »

 

recordexpress

A cette fin, nous avons monté une équipe compétente au service de nos clients et partenaires :

 

« Samen vinden we de optimale oplossing voor uw zendingen »
« E-Commerce in al zijn eenvoud »
« Dispatching is kinderspel »
« Logistiek hebben geen geheimen meer voor me »

RECORD is uw onmisbare logistieke partner dankzij onze gespersonaliseerde en optimale dienstverlenging.